KONYA ZİRVEPARK
reg-w99hhgy9.jpgreg-l0keiqoi.jpgreg-ovrxzba7.jpgreg-8lug71u3.jpgreg-wc6up4x8.jpgreg-er4dhdtk.jpgreg-2xpi52t4.jpgreg-wnl3401s.jpgreg-lcor7xz1.jpgreg-zazzadxs.jpgreg-wutkvfba.jpgreg-ge4214fo.jpgreg-om7tuvdu.jpgreg-eel2cpah.jpgreg-uc8nt9wm.jpgreg-e3nkmwme.jpgreg-fscls4w5.jpgreg-eov3tr86.jpgreg-p0zuj0ae.jpg
Proje No : PRJ-13-01
Proje Tarihi : 2013
Hizmet : Gayrimenkul Geliştirme / Uygulama / Proje
İnşaat Alanı : 32.000 m²
Kiralanabilir / Satılabilir Alan : ---
Konut / Ticari Alanı : ---
Otopark : Açık Kapalı Otopark
Somuncu Grup tarafından geliştirilen Zirvepark’ta, eşsiz bir manzarayla rahat ve ferah yaşam alanları hayatı zirvede yaşamak isteyenleri bekliyor.

Zirvepark, modern mimarisi ile çağdaş kent insanının ihtiyaç duyacağı pek çok sosyal aktiviteyi bir arada bulunduran, kendinizi tam anlamı ile güvende hissedeceğiniz, evinizin her metrekaresinin maksimum verimlilikle tasarlandığı eşsiz özelliklere sahip.

Zirvepark, 17 bin metrekarelik alanda, 112 konut ve ticaret ünitesi konseptinden oluşuyor. Projede, 2+1’den 5+1’e kadar pek çok daire seçenekleri bulunuyor. Proje bünyesinde; kaliteli konut birimlerini, zengin ve iyi planlanmış spor ve yaşam alanlarını, eğlence ünitelerini ve ticaret birimlerini barındırıyor. 

Zirvepark; site sakinlerine, Yazır Mahallesi’nde modern ve konforlu bir yaşamın kapılarını aralıyor.Yaşam standardını yükseltmek amacıyla geniş olanaklar sunan Zirvepark projesinin en önemli özelliklerinden biri de teraslı ve bahçeli daireleri. Site sakinleri bu sayede kendilerine ait yeşil bir dünya kurma fırsatına sahip oluyor.

Zirvepark projesi ile birlikte Konya’da suya olan özlem son buluyor. Özlediğiniz manzara Zirvepark’ta hayat buluyor. Yeşili maviyle buluşturan %10’u sularla kaplı projede evinizin önünden sular akacak.Yapay gölet sayesinde suyun ferahlatıcı havasını hissedeceksiniz. Teras’ta yer alan yüzme havuzu sayesinde bulutların tam altında farklı bir yüzme deneyimi sizi bekliyor.

Zirvepark’ın proje alanının yüzde 70'i yeşil, spor tesisleri ve sosyal yaşam alanlarına ayrılıyor. Site sakinlerine kentin karmaşasından ve gürültüsünden uzakta istedikleri her şeyi bulabilecekleri huzurlu bir yaşam sunuluyor. Zirveparka’ta, site sakinlerinin aradıkları her şey yanı başlarında… Basket ve voleybol sahaları, olimpik ölçülerde tenis kortu, masa tenisi, terasta yer alan gökyüzü havuzu, yürüyüş ve bisiklet yolu ve Fitness Center’da yer alan hamam, sauna, buhar odası ve jakuzi bunlardan sadece birkaç tanesi… Çocuklara özel alanlar, açık oyun parkı, kapalı oyun alanı ile çocuklar da Zirvepark’ta unutulmuyor. 

Zirvepark site sakinleri dairelerinde kullanılan pay ölçer sistemi sayesinde istediği kadar ısınıp, ısındığı kadar ödüyor. Jeneratör, yangın ve doğalgaz alarm sistemi gibi özellikler ise konut sahiplerine güvenli bir yaşam garantisi veriyor. 2+1 daireler için 1 adet kapalı, 3+1, ve 4+1 daireler için 1 açık ve 1 kapalı otoparklar da site sakinlerinin konforu için düşünülenler arasında. 

Daireler arasında herhangi bir ücret ödemeden telefon görüşmesi yapılmasını sağlayan intercom sistemi de tüm konutlarda mevcut. Her daireye özel Touch panel sistemi sayesinde sizinde akıllı bir eviniz olacak. Lüks, modernite ve konforun iç içe olduğu Zirvepark’ta hayatı zirvede yaşayacaksınız.

Proje Özellikleri
Yeri: Konya-Yazır Mahallesi
Arsa Alanı: 17. 000 m² İnşaat Alanı: 32.000 m² 
Projenin Toplam Yeşil Alan ve Sosyal Tesis Alanı: Yüzde 70’i yeşil alan, %10’u su
Daire Sayısı: 112
Daire Tipleri: 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1

Sosyal Alanlar
• Gökyüzü Havuzu (Terasta Yer Alan Açık Yüzme Havuzu)
• Gusto (Kütüphane, Hobi Odası )
• Gurme Odası 
• Business Center & Play Station
• Toplantı ve Organizasyon 
• Fitness & SPA (Hamam, Sauna, Fitness Center, Buhar Odası, Jakuzi)
• Süs Havuzları, Gölet
• Açık ve Kapalı Çocuk Oyun Alanları
• Olimpik Ölçülerde Tenis Kortu ve Masa Tenisi
• Açık Oditoryum (Amfi Tiyatro)
• Açık Barbekü Alanı
• Kış Bahçesi
• Yönetim Odası
• Açık Spor Alanı
• Yürüyüş ve Bisiklet Yolu
E-MAİL ÜYELİĞİ
Somuncu kampanyalarından haberdar olmak için lütfen mail adresinizi ve/veya cep telefonu numaranızı giriniz.



SMS ÜYELİĞİ
Anasayfa | Bize Ulaşın
Copyright 2017 SOMUNCU GRUP